AWAY INFO - SUNDBY IDRÆTSPARK
#GoodHosting
KAMPTYPE:
Til kampene i Sundby Idrætspark er der enten tale om en ikke-højrisiko kamp uden decideret udebaneafsnit, eller om højrisiko-kampe hvor der vil være et aflukket udebaneafsnit.
Den info vil være synlig via vores nyheder i dagene op til hjemmekampene. Her vil der blive henvist til denne side, hvor der vil være synligt og relevant info til udeholdets SLO-koordinator og fans.
IKKE HØJRISIKO-KAMP:
På første billede nedenfor ses en stadionoversigt i Sundby Idrætspark, hvor der ikke er markeret et udebaneafsnit. Der er åbent hele vejen rundt med indgang fra Englandsvej 61, og under tribunen.
Se stadiontegning nedenfor:
Fremad Amager UDEN udebane.png

HØJRISIKO-KAMP:

Til denne type kampe vil der være et decideret udebaneafsnit. Her skal udeholdets fans igennem indgangen fra Irlandsvej (se placering i øverste højre hjørne).
Se stadiontegning nedenfor:
Fremad Amager MED udebane.png

GENEREL INFO:

 • KONTAKT: Både Sikkerhedschef og SLO-koordinator kan kontaktes på følgende:
Sikkerhedschef, Jeppe Fjeldsted:        jef@faelite.dk53 88 49 59
SLO, Michael Larsen:                          ml@faelite.dk - 28 30 35 18
 • BILLETSALG (IKKE-HØJRISIKO KAMP): Billetter til kampene kan købes i forsalg via https://shop.fremadamagerelite.dk/ - derudover kan man købe billetter i billetvognen udenfor hovedindgangen til venstre for tribunen i stadionoversigten. Her kan der betales med både betalingskort, MobilePay og kontanter. Ved køb af online-billetter kan de selvfølgelig scannes via telefonen, Ipad mm.
 • BILLETSALG (HØJRISIKO KAMP): Billetter til kampene kan købes i forsalg via https://shop.fremadamagerelite.dk/  - derudover kan man købe billetter ved indgangen til udeholdets fans (se højre hjørne i stadion oversigten længere oppe). Her kan KUN betales via MobilePay. Ved køb af online-billetter kan de selvfølgelig scannes via telefonen, Ipad mm.
 • PARKERING: Der er ikke udpræget muligheder for parkering i Sundby Idrætspark. Derfor anbefales det at man parkere bilen i nærområdet tæt på Idrætsparken. Det er ulovligt at parkere bag tribunen, medmindre man har fået en tilladelse fra Fremad Amager Elite. Disse pladser er forbeholdt dommere, modstandere og medarbejdere.
 • PRISER PÅ MAD OG DRIKKE: Der er rigeligt med muligheder for både drikkevarer og mad. Der er fire barer i alt, der er placeret i de fire forskellige hjørner. Her serveres der alt fra vand, øl, sodavand, Gin & Tonic, Anarkisten, Mokai, Cult Shaker mm. Derudover er der mulighed for både køb af flæskestegssandwich, burgere, franske hotdogs og pølse m. brød.  
 
Se priser på mad-udvalget her:
 1. Ronaldos Flæskestegssandwich​ - Kr. 55,-
 2. Ronaldos Burger - Kr. 55,-
 3. Ronaldos Franske Hotdog - Kr. 30,-
 4. Ronaldos Pølse m. brød - Kr. 45,-
 
Tilsvarende liste på drikkevarer/snacks kan ses nedenfor:
 1. Royal, Royal Classic og Royal Export - Kr. 35,- / 6 stk. Kr. 175,-
 2. Sodavand og Faxe Booster - Kr. 25,-
 3. Gin & Tonic - Kr. 35,- / 6 stk. Kr. 175,-
 4. Anarkisten - Kr. 40,-
 5. Cult Shaker og Mokai - Kr. 35,- / 6 stk. Kr. 175,-
 6. Shots - Kr. 25,- / 5 stk. Kr. 100,-
 7. Kildevand - Kr. 20,-
 8. Lay's Chips - Kr. 10,-