ØENS SPISESTED – HJERTET PÅ DET RETTE STED

Som en del af de virksomheder i Øens Erhvervsnetværk, der har bidraget med økonomisk og moralsk støtte til Kofoeds Skole, har Øens Spisested været helt specielt engageret i projektet. De har et fantastisk naboskab med skolen:


”Kofoed skole er vores naboer – både til vores restaurant og privat bor vi lige overfor. Vi kender nogle af eleverne fra nabolaget, hvor de ind imellem kommer med gode input til, hvad vi skal servere på Øens Spisested.

Samtidig har vi nydt godt af deres værksteder, som bl.a. har lavet flotte skærebrætter vi til at anrette mad på, mens andre sørger for lækker æblemost - selv har vi været til spændende foredrag hos dem,”


”Vi elsker, at Amager er et spraglet sted med Sundby Idrætspark, Kofoed Skole, Prismen osv. og er stole af, at være med til at give Kofoeds Skole eksponering for alt det gode arbejde de gør! – til en gruppe borgere som til tider er ret så overset i vores samfund og i København.

Det er ikke ligefrem juletid i restaurationsbranchen, og vi har derfor valgt at give donationen som julegave til hinanden i disse mærkelige juletider - vi håber også andre får lyst til at give en donation,” siger Yngve Fobian og Pernille Bøgeskov Larsen.


Foto: Øens Spisested