GABEL OG NORDAM FRA LYNGBY TIL FREMAD


Fremad Amager har idag skrevet kontrakt med Mads Gabel og Mads Nordam, som begge skifter til Fremad Amager fra Lyngby BK. Mads Gabel er 26 år gammel og har foruden Lyngby BK også optrådt for Brønshøj. Mads Gabel gør sig normalt på højre back, men han kan også dække midterforsvaret. Den anden Mads, med efternavnet Nordam, er 21 år gammel og har tidligere spillet mere end 20 ungdomslandskampe for Danmark. Mads Nordam betegnes som en "spillende forsvarspiller" og rager samtidig næsten 2 meter op i luften. Den talentfulde spiller har foruden Lyngby BK også tidligere spillet i FCK, hvorfra Peter Nielsen kender ham særdeles godt. Mads Nordam har sin favoritplads i midterforsvaret.

Mads Gabel får i Fremad Amager nummer 3, mens Mads Nordam får nummer 12.

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk