MANDAG STARTER FORÅRET !

Gutterne er retur fra ferie og forhåbentligt møder de alle veludhvilet til forårets første træning - og med masser af lyst til fodbold :-) Vi er rigtig mange der glæder os til 2. halvdel af sæsonen, da vi faktisk har manglet vores ugentlige dosis af "autentisk fodbold" alt for længe. Men nu starter det hele igen og her kan I se træningskampene:

1. Lørdag d. 14 jan. AB Tårnby (hjemme) Kl. 10.45 2. Lørdag d. 21 jan. B 93 (hjemme). Kl.11.15 3. Fredag d. 27 jan. AB (hjemme)j. Kl.17.00 4. Lørdag d. 4 feb. Trelleborg (ude) kl.13.00 5. Torsdag d. 9 feb. Avarta (hjemme) kl. 17.30 6. Søndag d. 26 feb. Frem (hjemme) DOBBELTKAMP kl.12.30 og cirka 14.00

Sædvanen tro - fristes vi til at sige - er vi usikre på vind, vejr og...selvfølgelig: snerydning på kunstbanerne i Sundby. Så hold lige øje her på FB, hvor vi selvfølgelig nok skal orienterer jer om evt. ændringer. Vi håber, at der er nogle af jer der har lyst til at kigge forbi og heppe lidt på Gutterne :-) Sæsonen starter i Vendsyssel d. 5. marts kl 13:45 FORZA FREMAD