MICHAEL “MIO” NY TALENTCHEF


Fremad Amager kan med start fra 1. marts præsentere Michael ”Mio” Nielsen som talentchef i Fremad Amager. 

Adm. Direktør Flemming Rosenkrantz: ” Vi er nu nået til fase 3 i vores fælles genrejsning af Fremad Amager, og efter vi i de første faser har haft fokus på at få det organisatoriske og det sportslige på plads, hvilket er lykkedes rigtigt fint, så er tiden nu inde til at vi kigger nærmere på næste skridt i udviklingen – nemlig talentudviklingen.

Og for at være helt ærlig, så synes jeg, det er et scoop, vi har gjort. Vi får med ansættelsen af Michael ”Mio” Nielsen en ekstremt kompetent chef, som fra 2008 til 2015 ikke bare har været med til at starte FCK’s School of Excellence, han har været Manager og dermed været manden for "enden af bordet" – og det er præcis hvad vi har brug for i vores setup: Kompetence, erfaring og vilje til succes. Det finder vi i Mio.

Men planen er ikke, at Mio skal gøre det alene. Mio skal væres chef for et trekløver som ud over ham selv, også omfatter vores chefscout Michael Shelley Nielsen, som har en kæmpe erfaring fra talentudviklingen i blandt andet Silkeborg IF og det topper moderklubben så med deres Sportschef Kjeld Møller…. Det er et meget stærkt trekløver, og det er vores håb, vi de sammen med alle vores øvrige træneren og ledere, kan løfte ikke bare vores, men forhåbentligt hele øens talentudvikling. Men det tager tid – og det ved vi. Så derfor skal dette ses som en langsigtet investering, som vi forhåbentlig kommer til at se frugten af i årene fremover."

Formand for moderklubben Erik Truelsen udtaler: ”Der er ingen tvivl om, at vi med Michael ”Mio” Nielsens ansættelse i Fremad Amager får vi nogle kompetencer ind, som vil bidrage til fællesskabet i den fælles talenttræning, der er på øen. Det er et stort plus for hele talentudviklingen på Amager.”

Michael ”Mio” Nielsen selv er også meget glad for sin kommende ansættelse i Fremad Amager: ”Det projekt som er sat i gang med Fremad Amager er fantastisk spændende, og jeg ser store perspektiver i at være med til at opbygge talentarbejdet. Amager er med sine ca. 200.000 indbyggere ”Danmark fjerdestørste by” og det potentiale glæder jeg mig meget til at arbejde med.”