0-0 I VENDSYSSEL

March 8, 2017

 

Årets første kamp i 1. Division endte med et uafgjort 0-0 resultat i hvad der må betegnes som en rigtig herrefight. Sneen føg ind over banen i Hjørring, og hjemmeholdet bød op til en hård kamp, hvor der hele tiden blev kæmpet for at få momentum. Der var ikke de store chancer i kampen, men når specielt Vendsyssel nærmede sig målet, så afværgede vores defensiv flot.

Kampen bar bræg af de vejrmæssige udfordringer, og derfor var det endnu mere imponerende at så står et antal Fremad-fans havde fundet den lange vej op til Hjørring. Kæmpe respekt for det - I frøs mindst ligeså meget som spillerne.

Næste kamp for Fremad Amager er nu på søndag den 12. Marts kl 13.45, hvor Fredericia besøger Sundby.

Husk at få købt din billet på www.boldbillet.dk

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk