ENDELIG BOLD I SUNDBY IGEN


Forårets første turneringskamp på hjemmebane står for døren, og selvom bolden har ligget stille i Sundby Idrætspark siden november, så har vi ikke holdt os tilbage og har derfor flere nye tiltag som ser dagens lys når bolden igen ruller i Sundby Idrætspark.

Nogle tiltag er nødvendige, andre er gode for oplevelsen og så er der dem, som er skabt for at sikre at vores elskede klub forsat bevæger sig i den rigtige retning, og alt sammen med respekt for den helt specielle Fremad Amager-ånd.

God læselyst!

Indgangsporten under tribunen lukker 13.30!

Igennem mange år har folk valfartet til Sundby Idrætspark når øens hold om søndagen har taget kampen op mod resten af Fodbold-Danmark. Nogle af jer kommer i god tid, for at nyder en pølse eller øl inden kampen. Og så er der dem af jer, som kommer i…skal vi kalde det i … sidste øjeblik. Begge dele skal I endelig blive ved med, men vi har en lille ændring på kampdagene, som I nu skal være opmærksomme på.

Af praktiske og sikkerhedsmæssige årsager er vi nemlig i fremtiden nødsaget til at lukke indgangen under tribunen 15 minutter før kampstart. Det vil sige, at ankommer man til Sundby i de sidste minutter op til kampstart , så skal man fremover benytte indgangen nede ved hallen ud mod Englandsvej. Kommer man tidligere til Sundby end 15 minutter før kampstart, så kan man som altid selv vælge hvilken en af indgangene man ønsker at benytte.

Vi har derfor valgt, at flyttet billetvognen ned foran indgangen ved Englandsvej, så afstanden fra billetkøb til indgang er så lille som muligt. Vi håber at I forstår, og at I måske vil benytte lejligheden til at komme lidt tidligere til Sundby end I gør nu J

”No Bullshit Rådet” – Et Uetisk Råd.

I Fremad Amager Elite er vi meget beviste om, at vi har med en historisk, enestående og stolt klub at gøre. Vi elsker historien, atmosfæren, jargonen og ikke mindst klubbens mange fans og tilhængere. Derfor er det også vigtigt for os, at vi altid kan forblive tro mod den kultur, der har hersket i klubben gennem mere end 100 år.

For at sikre at vi altid har rødderne med, har vi nedsat et råd, som skal hjælpe os med rådgivning og stillingstagen når vi har nye idéer og tiltag, som vi ønsker at indføre i Fremad Amager. Rådet kalder vi UETISK – for det er dem der skal råbe op, hvis vi har gang i noget uetisk eller ting som ligger udenfor hvad vi/de synes er passende for os at blande eller involvere os i J Det samarbejde ser vi styrkelse af vores kerneværdier og noget vi gerne vil værne om.

Rådets medlemmer er indtil nu Allan Severin, Carsten Damgaard og Helene Bachman. Der arbejdes løbende på at udvide rådet og vi er pt i kontakt med flere som vi håber alle vil hjælpe os

VI ELSKER FODBOLDFANS – OGSÅ DEM FRA UDEHOLDET:

Vi har besluttet os for at gøre noget ved tilskuerkrisen i dansk fodbold. Vi synes at Sundby Idrætspark er Danmarks bedste hjemmebane – nu skal det også være Danmarks bedste udebane!

Fremover vil vi forkæle udeholdets fans i Sundby Idrætspark, og vise dem hvordan ”Good Hoasting” bør være. … Vise dem at de ikke bare er velkommen, men at de ligefrem er ønsket og værdsat…. Og det starter allerede på søndag.

Derfor vil SAMTLIGE af udeholdets-fans – som er iklædt holdets kamptrøje, huer eller halstørklæde – få en særligt god behandling. Måske får De:

  • EN SVINER (vores nye flæskestegs-sandwich) eller

  • en UNDERDOG (vores chili-pølse),

  • gratis øl

  • en pude i røven samt

  • en stortromme og/eller en megafon til rådighed.

Kommer rigtig mange får de deres egen serveringspige… Uanset hvad, så ved man aldrig på forhånd hvor godt det bliver i Sundby Idrætspark.

Og hvorfor så det her tiltag ? – fordi vi synes fodbold er sjovest når der er to parter – også udenfor banen. Det giver bare en bedre ramme for spillerne og for os fans.

Vi har selvfølgelig rundet denne idé med No Bullshit Rådet og de vendte tommelfingeren opad… der lød et rungende ”Godkendt” og vi håber at rådet og vi er i tråd med alle jer.

#FREMADAMAGER #VIGØRDETPÅVORESMÅDE #INGENFANSINGENFEST

Merchandise.

Hvis man trænger til lidt nyt merchandise til den kommende forårssæson, så har vi været i markedet og har fået produceret nogle T-shirts, Hoodies og Caps. Det forskellige merchandise bliver solgt af de Blå Hvide Engle, og kan købes i den helt nye merchandise-bod. Helt ny er den dog ikke, for det er den gamle pølsevogn der har fået nyt liv. Vi glæder os til at vise den frem.

Uden mad og drikke

....går kampdagen sgu ikke. Derfor har vi investeret i nye foodtrucks, som i løbet af foråret vil blive en fast del af miljøet i Sundby Idrætspark. De første to vogne er allerede klar til søndagens kamp, og de to næste vil ankomme til forårets anden hjemmekamp. Sammen med de nye trucks, kommer der også nogle nye kolonariske oplevelser. Du kan blandt andet sætte tænderne i en ”Sviner”, ”Sovs og Kartofler” eller den kendte ”Underdog”. Vi håber I vil tage godt imod de nye tiltag.

Ølkrus – nu med pant.

Et af de tiltag, som vi har været omkring No Bullshit Rådet og har fundet gehør, er beslutningen om at indføre plastikkrus med pant på. Vi er beviste omkring hvor meget der slides på miljøet, når der bruges emballage til højre og venstre, og vi har igennem lang tid forsøgt at samle krusene sammen i genbrugscontainere, men det har ikke været en succes.

Men det ændre ikke på vores holdning : Det er noget svineri at stadion flyder med 1000-2000 plastickrus efter hver kamp. Derfor har vi bestemt os for at indføre krus med pant. Og..Jep… det er dem som nogle af jer har set i bl.a. Vejle.

Det betyder at man på alle krus betaler 10 kroner i pant – et beløb som man selvfølgelig får retur ved tilbagelevering af kruset. Krusene bliver designet specielt til Fremad Amager, og der vil igennem sæsonen kommer krus med forskellige Fremad motiver. Vi håber I vil synes om det.

Lille prisstigning.

Av, den var værre –. Vi ved, at vores priser længe har ligget i den billige ende af 1. division, og det er vores billetpriser stadig – specielt hvis I køber dem i forsalg over boldbillet.dk….. for det synes vi er vigtigt.

Men på udvalgte varer på stadion vil I altså fra dette forår kunne opleve prisstigninger på 5 kroner. Øl, vand og sodavand stiger således med 5 kroner, og det samme gør en pølse m. brød(Dog får I et større brød;) ). Vi gør det ikke med god vilje, men fordi der skal penge i kassen…. det er dyrt at drive et fodboldhold. Vi ville faktisk helst give alt gratis, men så godt kører fodboldmaskinen altså ikke helt….. endnu.