RESPEKT FOR UDE-FANS


Vi sætter fokus på medrejsende fans i dansk fodbold, og indfører nu en hidtil uset forkælelse af udeholdets fans.

Det starter allerede på søndag, når FC Fredericia kommer på besøg i Sundby Idrætspark.

Her vil alle medrejsende fans – hvis de er iklædt Fredericias farver i form af spillertrøje, halstørklæde eller hue – få ”special treatment”. Og det gælder alle udehold i hele forårssæsonen.

Det vil variere fra gang til gang, og kan f.eks. være: Gratis øl, ”Sviner”, ”Underdog”, en pude at sidde på, et tæppe til at have om sig. Og måske en megafon eller en stortromme. Kommer der rigtig mange vil de sågar få deres egen serveringspige.

”Vi synes generelt at der er alt for lidt fokus på de medrejsende fans. I Fremad Amager har vi nogle fans, som støtter holdet i tykt og tyndt. F.eks. stod de i sne og slud samtlige 90 minutter i Vendsyssel, og det har vi kæmpe respekt for. Desværre bliver de ikke altid behandlet efter fortjeneste, og det synes vi er ærgerligt,” siger Fremad Amagers direktør Flemming Rosenkrantz.

”Der skal altså ”to til tango” som man siger, og festen på lægterne bliver altså lidt sjovere når der er medlevende fans fra begge hold. Så dette her er vores beskedne bidrag til den problemstilling,” siger direktøren.

Han håber at der kommer flere fans fra Fredericia end sidste gang – da kunne de tælles på én hånd.