SIKKE EN STEMNING - SIKKE EN KAMP - SIKKE ET BRØL

Dagens kamp mod FC Fredericia (FCF) blev præcis så svær en kamp, som John Faxe havde forudset.

Det blev en kamp spillet på en bane, som ikke just indbød til poleret fodboldspil, vel nærmest tværtimod. Men i en intens 1. Halvleg viste FCF, at det var de ligeglade med, de var kommet for at tage point med hjem – og gerne alle 3. Men heldigvis for os, så omsatte de ikke deres chancer til scorringer. Chancen havde de.

Men at FCF mente det alvorligt så vi et par gange. Der var bland andet en situation hvor en noget hård tackling på Martin Jensen gjorde at Sundby Idrætspark - anført af en meget oplagt stemningstribune “B”- var helt oppe at stå, men det guld kort udeblev. …Underligt nok.

Bedre blev det, da samme Martin Jensen viste Sundby og FCF, hvordan man spiller fodbold i en gammeldags telefonboks.

Præcis hvordan han kommer fri at FCF’s forsvar… tja, det kan vi ikke fortælle, men ud af 3 FCF’eres forsøg på at forsvare på baglinien, der dukker Martin op, tager et træk langs baglinien og smækker den på tværs af målet ….og på bagerste stolpe der dukker Ander Kaagh op… BUM 1-0. Sundby jubler.

2. Halvleg

Starter med at vi står dybt på egen bane, for FCF presser voldsomt på for udligning. Men vi virker klar på de omstillinger det må og skal gi’ os.

Og pludselig så var den der. Igen var det på venstre kant hos Martin Jensen vi får muligheden. Martin udfordrer og dribler ….dribler…nu i feltet – falder og…. Bliver smidt ud for film. Sundby LARMER…. Er vildt uenige med dommeren, men Martin er ude og der mangler ca 35. Min … ups hva’ nu.

Drengene presses af FCF, men holder stand og pludselig synes Hakan Redzep at det måtte stoppe. Han napper bolden og starter et commandoraid mod FCF’s mål….. 1,2,3 FCF’ere prøver at få fat i kuglen, men den er stadig Hakans…han når baglinien og lidt som Martin i 1. Halvleg, så kommer Hakan fri - det bare i højre side… Hakan smækker den på tværs og hvem dukker op på bagerste stolpe … Nicolas Mortensen – BUM 2-0… og det brøl var VANVITTIGT.

En kæmpe forløsning for ALLE i Sundby Idrætspark. Spillerne, trænerne, tilskuerne, direktøren, ejerne … alle med sympati for Fremad synes, at det var retfærdigheden der skete fyldest. En uretfærdig udvisning omsat til en kasse.

FCF startede så et stort pres og desværre gik der vel ikke mere en 1-2 min så lå bolden igen i nettet – desværre vores net…. 2-1 og uret viste 82. Min

Så var det tid til at hive det sidste ud af holdet. Der blev kæmpet … virkelig kæmpet.

FCF pressede og pressede, men vi stod fast og klarede flot 2-1 hjem.

Så på en dag hvor vi havde inviteret FCF’s fans på øl og en Sviner – altså være nye flæskestegssandwich – men ingen dukkede op, var det skønt med 1165 tilskuere, 3 point og helt FANTASTISK stemning.

En ny ”6 pointkamp” venter os på søndag, hvor vi skal en tur til Næstved. Vi håber I har lyst til at tage med, for med den opbakning, så kan I virkelig gøre en forskel… og tag endelig BRØLET fra 2-0 målet med derned, for det får vi forhåbentlig brug for og vi vil alle gerne høre ved vores fremtidige kampe – det var vanvittigt.