ØV - STORT NEDERLAG PÅ EN SVÆR UDEBANE

Dagens udekamp mod Hobro IK endte desværre med et klart 0-4 nederlag, efter uafgjort 0-0 i pausen. I første halvleg var Fremad Amager ellers godt med i kampen, og fik afvist alle Hobros forsøg på at lægge pres i feltet. Offensivt kom vi ikke frem til det store, men defensiven leverede en stærk første halvleg.

Anden halvleg startede langt bedre offensivt for Fremad Amager, og specielt de første 10 minutter af anden halvleg bød på et par gode chancer til os. Men hvor man så småt var begyndt at håbe på en Fremad-scoring, så slog Hobro til i den anden ende. På en tilfældighed kommer Hobro afsted i dybden, og efter et stolpeskud kan Kirkevold let gøre det til 1-0. I de efterfølgende 10 minutter får Hobro tilspillet sig flere muligheder i feltet, og 2 af disse udnyttes desværre til at gøre det til 3-0. Umiddelbart virker Fremad til at være et skridt bagud i alle situationer, og Hobro er hurtigt over de løse bolde i feltet.

Det lykkedes os aldrig at rejse os igen, så resten af kampen blev en ensidig affære, hvor Hobro var mest på bolden og initiativet.

I overtiden lukker Hobro kampen til 4-0, og det resultat var der desværre ikke så meget at sige til.

Vi må rejse os igen søndag kl. 13.45, hvor FC Helsingør gæster Sundby, og hvor dagens kamp skal revancheres.

Husk at købe din billet i forsalg via www.boldbillet.dk