KLART NEDERLAG I SKIVE

Det blev til et 4-1 nederlag i Skive, efter en kamp hvor hjemmeholdet gjorde det bedst. På en svær bane var opskriften fight og dueller, og Skive viste den hårdhed og rutine der skulle til i den disciplin. Samtidig var hjemmeholdet gode til at score på de psykologisk rigtige tidspunkter: Efter Fremad Amagers udligningsmål var vi ved at få godt flow i spillet, havde et hovedstød på indersiden af stolpen men måtte kort efter se Skive komme på 2-1. Og for at gøre ondt værre scorede hjemmeholdet til 3-1 i første halvlegs overtid, en scoring der gjorde ekstra ondt på Fremad-holdet. "Vi må erkende at Skive var bedst i dag. Jeg synes at drengene arbejdede godt og havde den rigtige indstilling, men tingene lykkedes ikke for os," sagde John Faxe efter kampen. Cheftræneren ser frem til kampen mod Vendsyssel i Sundby Idrætspark på torsdag: "Vi skal se at få nogle points på kontoen, og det tror jeg også på at vi får. Selv om vi har mange skader i øjeblikket, synes jeg at resten kæmper for det, og hjemme i Sundby skal vi nok levere en stærk indsats på torsdag," siger han.