SENT NEDERLAG TIL VFF

Skærtorsdag åbnede Sundby portene til endnu et fodboldslag i landets næstbedste række. Denne gang var det Vendsyssel FF - med Erik Rasmussen på trænerbænken, som lagde vejen forbi.

Fremad Amager var op til kampen hårdt ramt på skadesfronten, og måtte undvære spillere til både skadet og karantæner. Det var dog ikke til at se på banen, hvor Fremads startere leverede en rigtig flot arbejdsindsats mod fuldtidsprofferne fra Vendsyssel. Faktisk var kampen helt lige igennem første halvleg, hvor hvert hold havde nogle forsøg på mål. Martin Jensen leverede tryllerier som altid, og både Nico og Hakan var tæt på scoring, ligesom Olcays frisparksforsøg lige inden pausen var millimeter fra kassen. Men ind kom bolden ikke, og vi kunne gå til pausen med 0-0 efter en disciplineret indsats.

Anden halvleg startede som første, men efter cirka 10 minutter opstår en løs mulighed, da et afrettet skud ender for fødderne af Thomas Dalgaard, som bringer VFF i front. En kold spand vand i hovedet på Fremad, som ellers var kommet godt ud til anden halvleg. 

Efter 60 minutter bliver VFF så reduceret til 10 mand, da Moses modtager endnu et gult kort, og dermed rødt. Der er lagt op til et Fremad-pres resten af kampen og drengene forsøger virkelig at få flyttet spillet ned omkring Vendsyssel-målet. Olcay prøver udefra, Martin Jensen spiller Nico helt fri med en genialitet og Friis prøver fra distancen. Fremad forsøger virkelig at komme igennem og er tæt på mange gange! 

Efter 86 minutter får vi så endelig udbytte af presset, da Mike Mortensen kommer højest på et hjørnespark og smukt dirigerer bolden i det lange hjørne! Klasse mål og nu vil vi fortsætte presset. 

Efter 92 minutter sker dog det eneste som ikke må ske. Vendsyssels højre back leverer en solotur ned langs sidelinjen, som først slutter da han får sparket bolden skråt bagud til en medspiller i feltet, som sikkert scorer til 1-2. Den sene scoring kommer som et chok og selvom spillerne forsøger at lægge et sidste pres, så løber VFF med alle tre point. Super ærgerligt, for spillerne fortjente mere efter en kæmpe indsats over hele linjen!

Næste søndag den 23. April kl. 13:45 forsøger vi at rejse os igen når Vejle besøger Sundby.