2-2 MOD FREDERICIA I KÆMPE DRAMA

Dagens udekamp mod FC Fredericia manglede ikke drama og spænding, og heldigvis endte kampen med ét point til Fremad Amager.

Inden kampen havde cheftræner John Faxe Jensen selvfølgelig en plan om at sætte en prop i den seneste stime af nederlag, men Fredericia har en stærk hjemmebane, og med deres fuldtidssetup in mente, så ville det ikke være en nem opgave.

Første halvleg bød på et par store og halvstore chancer til begge hold, men målene kom aldrig, og derfor kunne begge hold gå til pausen uden mål på kontoen.

I anden halvleg kom der anderledes gang i sagerne. Efter 66 minutter får Fredericia held af at slå et indlæg hele vejen til bagerste stang, hvor Christian Sørensen let kan sparke bolden i kassen til en føring til hjemmeholdet. 

Blot 5 minutter senere reduceres Fredericia dog til 10 mand, og Fremad Amager begynder sit pres for udligningen. Efter 81. minutter får hjemmeholdet endnu en udvisning, og Faxe reagerer prompte med 3 angribere på top. Efter et hjørnespark efter 86. minutter giver det pote, da Finnur Justinussen vinder en duel i feltet og header bolden i kassen. 2 mand oppe vil Fremad Amager selvfølgelig fortsætte presset, men på en omstilling lykkedes det Fredericia at slå et indlæg som rammer Thobias Ndungu på armen. Gult kort til Ndungu, som er hans andet, og straffe til hjemmeholdet. Hebo udnytter chancen og bringer Fredericia foran efter 89. minutter. Fremad fortsætter ufortrødent presset og efter 93. minutter kommer forløsningen da Martin Jensen kommer til baglinjen, og finder Friis' hoved foran målet. 2-2 og sådan ender kampen også. Kæmpe drama og vigtigt point til Fremad Amager.

Resten af sæsonen skal fightes hjem, og vi starter allerede på søndag kl. 13.45 hjemme i Sundby, hvor HB Køge kommer på besøg. Bare fire dage senere kommer så Næstved på besøg, og der er dermed lagt op til både drama og oplevelser i den kommende tid!

Tak til alle der havde taget turen til Fredericia! 

Vi ses søndag!