FORLØSNING EFTER MANDFOLKEINDSATS

ENDELIG! Sejren har været savnet i Sundby, og dagens 2-0 sejr over HB Køge var en kæmpe forløsning for alle. Ikke siden midten af marts har Fremad Amager kunnet synge sejrssangen i omklædningen, men idag kunne alle spillere og trænere skråle igennem efter en fortjent sejr.

Kampen startede med et godt Fremad-pres og allerede efter 3 minutter lykkedes det for Fremad at komme i front, da et hjørnespark efter noget klumspil havner hos Mads Gabel, som koldt bringer Fremad i front. 

Kort tid efter er HB Køge dog tæt på at udligne efter en friløber, men Horsebøg redder fantastisk på stregen, og holder dermed Fremad i front. Omkring midt i første halvleg har Anders Kaagh muligheden for at bringe Fremad på 2-0, men han vælger uselvisk at spille på tværs. Desværre er afleveringen uskarp, og HB Køges målmand tog den let.

Fremad kom dog på 2-0 inden pausen, da Olcay sikkert omsætter et straffespark til mål, og forløsningen virkede stor blandt folk i Sundby Idrætspark.

I anden halvleg kontrollerede Fremad fint spillet i perioder, men Horsebøg måtte dog igen hive en stor redning frem da HB Køge kom til en fri afslutning i feltet.

Det lykkedes dog for Fremad Amager at kontrollere sejren hjem, og den meget disciplinerede indsats sikrede dermed holdet 3 tiltrængte og dejlige point! Samtidig viste forsvaret og Horsebøg højt niveau gennem hele kampen, og afviste mange forsøg før de blev farlige. Dejlig indsats over hele linjen. 

Resultaterne i divisionen gjorde dog at absolut intet er afgjort. Både Næstved og Nykøbing hentede 3 point i deres kampe, og dermed er der lagt op til en gyser af dimensioner, når Næstved gæster Sundby på torsdag den 11. Maj kl 18:00. Vi får brug for et toptændt Sundby Idrætspark, og opfordrer ALLE til at komme forbi!

Køb din billet i god tid på www.boldbillet.dk

Vi ses torsdag! Kom så FREMAD!