NÆSTVED VAR FOR STÆRKE I SUNDBY

Et formstærkt Næstved-hold viste sig desværre som en for stærk modstander, da Fremad Amager torsdag aften tabte med 0-3 til de grønblusede. Fremad Amager startede ellers kampen fint, men kom ikke rigtig frem til chancer undervejs.

Til gengæld viste Næstved stor effektivitet, da de på cirka 10 minutter midt i første halvleg får bolden i kassen hele 3 gange. En kold spand vand i hovedet på Fremads spillere og det ellers feststemte Sundby.

Fremad Amager havde meget svært ved at ændre det kampbillede, og måtte gå til pause med 0-3, og et stort stykke arbejde foran sig.

John Faxe vælger at indskifte både Finnur og Molle i pausen i håb om at det kan skabe nye muligheder i Fremad Amagers spil. Desværre lykkes det ikke at ændre kampens udfald, og anden halvleg går uden at Fremad Amager kommer rigtig tæt på en reducering. 

Dermed ender kampen også med en 3-0 sejr til Næstved, hvilket kun gør de sidste 3 kampe i sæsonen endnu mere spændende. Situationen er nemlig således at Fremad Amager nu kun har et forspring på 3 point ned til netop Næstved under stregen. Lige omkring Fremad Amager ligger også Fredericia, Vejle og Nykøbing, og derfor er der langt op til et stort drama om hvem der skal ende som sorteper og tage turen ned i 2. Div. med AB.

Vi satser på at rejse os igen allerede søndag! Her går turen til Roskilde, og vi får brug for alt den opbakning vi kan få. Tag med til Roskilde og lad os sammen komme op på hesten igen.

Kom så fremad!