VIGTIGT POINT I ROSKILDE

Fremad Amager fik idag rejst sig ovenpå nederlaget mod Næstved i torsdags. Holdet arbejdede sig nemlig hjem til et meget fortjent point i den svære udekamp mod Roskilde, som stadig kæmper med om at nå oprykningspladserne. Kampens resultat blev 0-0, og det var en kamp som Fremad Amager havde rigtig godt styr på undervejs. I dagens anledning havde John Faxe valgt at stille op i 3-5-2, og at gøre defensiven lidt mere kompakt. Det viste sig at være en rigtig god idé, for Fremad Amager holdt stort set Roskilde fra chancer i samtlige 90 minutter.

I den anden ende havde Fremad Amager flere store chancer på hovedstød, hvor specielt Finnur var god til at komme frem til mulighederne. Undervejs i anden halvleg fik Roskilde også udvist angriber Morten Nielsen og dermed havde Fremad en god fordel med en mand i overtal resten af kampen. Ind ville bolden dog ikke, og dermed kunne Fremad tage et point med hjem til Amager.

En stor TAK skal lyde til alle de fans der havde taget turen til Roskilde. I kunne både ses og høres - som altid!

De andre resultater i divisionen magede sig således at Fremad Amager med en sejr på søndag i hjemmekampen mod AB kan sikre sig overlevelse i første division. Kampen spilles som altid kl. 13:45, og vi håber på at se en masse af jer i Sundby på søndag.