SÅ ER SÆSONKORTSALGET SKUDT IGANG


Sæsonen 17/18 nærmer sig, og det er nu blevet tid til at få købt/fornyet dit sæsonkort! Vores trup til den kommende sæson har vi allerede styr på, og den synes vi ærligt talt selv, der ser ret spændende ud. Modstanderne kender vi også - og der er nogle spændende bekendtskaber iblandt. Fra Vendsyssel og Thisted i nord, over Esbjerg i vest, og med Nykøbing i syd. Superliga-nedrykkerne fra Viborg kommer også forbi, og med et glimt i øjet kan vi vel konkludere at Hængerøvene fra Amager tager imod alle Bonderøvene i den kommende sæson😉

Man kan som altid købe sæsonkort til voksne, børn (U16) og pensionister, men som noget nyt er der nu også mulighed for at købe et sæsonkort med studierabat.

Vi har lyttet til dem af jer der ønsker, at sæsonkortet udover 1.division også gælder for hjemmekampe Landspokalturneringen. Så fra denne sæson, er de en del af sæsonkortet.

Herudover starter vi en Fordelsklub - Klub1910 - i august. Klub1910 (*), er for alle med sæsonkort og vil byde på en masse xtra fordele !!!

Sæsonkortet 2017/2018 : Voksen kr 900,- Børn(U16), Pensionist og Studerende kr 450,-

Køb dit sæsonkort til Sundby Idrætspark her: www.boldbillet.dk

*Klub1910 er en fordelsklub for alle sæsonkortholdere i Fremad Amager. Fremad Amagers sponsorer tilbyder specielle tilbud eller rabatter til medlemmer af Klub1910. Alle de forskellige tilbud fra sponsorerne kan findes på Fremad Amagers hjemmeside og facebook. Mere information omkring klub1910 udsendes senere på sommeren via mail og Fremad Amagers medier. Du kan forvente rabat og andre fordele på alt fra en tur til frisøren og til rejser.