ÆRGERLIGT NEDERLAG I VENDSYSSEL

Sæsonens første kamp gav desværre ikke det ønskede resultat. Et 0-2 nederlag, hvor vi i store dele af kampen havde godt fat, men hvor vi desværre ikke kan sige noget til at VFF løb med de 3 point. 

Specielt undervejs i første halvleg havde fremad mange gode halve og hele muligheder, og både Nordstrand og Jensen var undervejs tæt på. 0-0 holdt dog til pausen, og vi gik ind med en god følelse.

Anden halvleg var dog kun 2. Minutter gammel, da VFF efter et indlæg header bolden ned til den ene stolpe, hvor Dannevang med en mirakelredning får viftet bolden ud. Desværre vurderer dommeren eller linjedommeren at bolden har været over stregen....Dannevang var ikke enig. Kort efter scorer Vendsyssel igen da vi ikke er aggressive nok i feltet og de får lov at score et let mål. De mål kom vi os aldrig over.

Vi var tæt på at komme tilbage da Jasin hamrer et langskud afsted, og Nordam på riposten header lige forbi kassen. Men desværre kom reduceringen ikke. 

På det positive plan kan vi også glæde os over at den unge Lukas Engel fik debut i angrebet, og undervejs i anden halvleg gjorde en god figur. Derudover havde Dannevang også flere gode redninger og indgreb undervejs. 

På søndag skal vi tage revanche når HB Køge gæster Sundby kl 14.30. 

Kom og bak op om de nye drenge og køb din billet på www.boldbillet.dk