ET STÆRKT ARBEJDENDE HB KØGE VANDT SLUTSPURTEN I SUNDBY

Det blev desværre ikke til point på kontoen i første hjemmekamp mod et ungt HB Køge hold, som var i hopla de sidste 20 minutter af kampen. Den afgørende scoring blev sat ind af Malthe Amundsen da han sparkede kuglen hårdt i nettet til 1-2, som også blev kampens resultat.

Det var et Sundby Idrætspark, som var helt klar til at tage imod spillerne på græsplænen. Med hele 1.259 tilskuere på lægterne forsøgte de bedst muligt at hjælpe spillerne til sejr. Det var et glædeligt gensyn vores hjemmebane og de mange kendte ansigter.

Første halvleg var en chancefattig affære og havde ikke meget at byde på hos nogle af holdene, hvor Fremad Amager dog sad bedst på spillet. Det blev til en rigtig god start i 2.halvleg, hvor Anders Kaagh blev nedlagt og dommeren ikke tøvede med at pege på pletten; straffespark til hjemmeholdet! Det blev til et, som altid, sikkert sparket straffe af Olcay til stor jubel for tilskuerne.

Med ca. 20 minutter tilbage af kampen blev begået et frispark lige uden for Dannevangs felt. Det blev den svenske angriber Erik Törnros som eksekverede sparket, som fløj over muren og dykkede direkte ned i venstre målhjørne. Scoringstavlen viste nu 1-1 og der var lagt op til en uhyre spændende afslutning. Desværre blev det HB Køge som kunne trække sig ud som sejrherre, med den afgørende scoring i 85. minut. Efter et indlæg fra højre side stormede Amundsen ind i feltet og svingede venstreskøjten, til stillingen 1-2.

Det blev som sagt også søndagens resultat, som var en våd klud i ansigtet. Næste uge venter en udebanetur mod oprykkerne fra Brabrand IF, som er startet flot ud. Det skal vi sætte en stopper for, så kom og støt drengene, hvor ”Fremad Amager Expressen” arrangerer udebanetur.