POKALEVENTYRET STARTER I AVARTA,

Så er det i aften at Pokalturneringens 1. runde sparkes i gang for Fremad Amager. Her venter 2. divisionsholdet, Boldklubben Avarta, hvor aftenens kamp også spilles. Det bliver en spændende start på et, forhåbentlig, længere pokaleventyr for de blå/hvide fra Amager.

En ny uge, en ny kamp og sulten for videre avancement er stor hos spillerne og trænerstaben. Det er her de store oplevelser venter, hvor der senere i turneringen kan komme fornemt besøg fra de store Superliga klubber, senest med besøg fra Brøndby IF og FC Midtjylland. Det er nogle af de aftener vi aldrig glemmer på Sundby Idrætspark og samtidig muligheden for at drille nogle af de større klubber på landsplan.

Drengene har brug for alt jeres støtte til at sikre videre avancement til næste runde. Dermed sagt, at vi håber på at se de blå/hvide farver på lægterne og give spillerne det bedst mulige rygstød. HUSK at Movia arrangerer udebanetur til Espenlunden, hvor der er kampstart 18:30. Du kan se mere via vores Facebook side ”Fremad Amager Elite”.

Vi glæder os til at få sparket turneringen i gang og vi glæder os til at se jer!