POKALEVENTYRET FORTSÆTTER PÅ FORNEM VIS

De tilskuere som var tilstede på espenlunden onsdag aften, var vidne til en afklapsning. Dommeren fløjtede kampen af efter 90 minutter, uden et eneste minut i tillægstid. Det skyldes at Fremad Amager sluttede som sejrherre med resultatet 5-0. Det var et sprudlende udebanehold som tog teten fra første halvleg.

Avarta var udstyret med flere gode spillere med kampe på både superliga og 1. divisionsniveau. Til gengæld var kvaliteten afgørende mellem de to hold. Allerede efter 24 minutter får anfører MO bolden inde midtpå, hvor han sender en guldbold efter Nordstrand. Det var ikke til at tage fejl af, den tidligere superliga bomber var skarp og bankede den ind via undersiden af overliggeren. 1-0 til Fremad Amager og første mål af Nordstrand i den blå/hvide trøje. Det blev også resultatet i første halvleg.

Anden halvleg blev altafgørende for kampen, da vi ganske enkelt kom ud til halvlegen på et højere niveau. Det var vigtigt at holde øjnene åbne, da de sidste fire mål blev banket ind i løbet af 11 minutter. Først var det Nordstrand der igen var på pletten efter 52 minutter, hvor han hamrede bolden i mål fra 30 meters afstand. Allerede fire minutter senere var det Nordstrand endnu en gang, som dermed fik sit første hattrick for klubben. Martin Jensen blev skiftet ind i halvlegen og var hurtig til at gøre en markant forskel, hvor han tryllede på højre kanten. Efter et par hurtige driblinger på kanten af feltet sendte han en bold ind foran det lille felt. Den landede på en Avarta fod og strøg ind i nettet og stillingen var nu 4-0. Lukas Engel kom ind efter en times spil og skulle ikke bruge mere end et par minutter til at scorer sit første mål for klubben.

Det blev også den sidste scoring i kampen, hvor to af nye Fremad Amager spillere fik deres første mål for klubben. Alt i alt var det en fremragende præstation og Faxes taktiske tilgang var med til at sikre videre avancement til næste runde.