SVÆR UDEBANEKAMP I SIGTE MOD ØSTJYDERNE FRA BRABRAND IF

Søndag spilles 3. runde i ligaen og endnu en gang er det en længere transport. Vi spiller på udebane mod oprykkerne fra Brabrand IF. For lidt over et år siden var vi selv i samme lag hvor vi trak det længste strå og kom med op i et lidt finere selskab. Siden da har Brabrand gjort hjemmebanen til lidt af en fæstning, da de kender deres egen baneforhold, bedre end nogen anden, som gæster deres græs.

Det er samtidig et hold, som har lagt godt fra land og i øjeblikket uden nederlag. Vi har haft en besværlig start, som dog blev overvundet af præstationen mod Avarta i pokalen. Derfor kommer vi med højt humør, spillerglæde og ikke mindst med mål i støvlerne.

De sidste tre opgør mod netop Brabrand er endt uden sejr til Fremad Amager. De to kampe i oprykningspillet kastede to uafgjorte kampe af sig og i begge tilfælde tætte kampe. Derfor er der også god grund til at være vidne til en intens spillet kamp. Faxes tropper er klar til at indtræde græsset søndag, hvor der fløjtes til kick-off 13:45.

De blå/hvide engle arrangerer bustur udebaneturen, som du kan læse mere om på: www.fanklubben.com. Hop med om bord og støt drengene!

HUSK du kan købe billetter til kampen på: www.boldbillet.dk