EN MÆRKVÆRDIG AFSLUTNING PÅ FØRSTE HALVLEG KOSTER DYRT

Der var for alvor dømt hård fight og fokus på de fysiske nærkampe, da modstanderen hed Brabrand IF. Det er et hold med stærk jysk fysik og et hold som har nogle store drenge, som Faxe udtalte fredag. Ikke desto mindre var der tale om en knap så velspillet fodboldkamp mellem de to klubber, hvor hjemmeholdet trak det længste strå og løb med en 1-0 sejr.

Det startede ud med lidt udskiftninger i start 11'eren fra onsdagens pokalkamp, hvor hattrick helten Morten Nordstrand var med. Det var en første halvleg uden de helt store chancer, hvilket gælder begge hold. Begge målmænd var ikke presset ud i store redninger og de sidste afgørende afleveringer manglede for alvor. Det vigtigste højdepunkt i kampen skulle dog falde små 39 minutter inde i kampen. Bolden bliver drevet frem omkring midterlinjen, hvor der samtidig sker noget i vores felt. Der er lidt uoverensstemmelser mellem én fra hvert hold, hvor Brabrand spilleren falder til jorden. Dommeren vender rundt og stormer ned mod feltet og dømmer straffespark. Dette sparkes i kassen af Kenan Hajdarevic, som bringer Brabrand IF foran og dette var resultatet i første halvleg.

Anden halvleg var med lidt flere chancer, hvor vi også lagde ud med en stor chance til Nordstrand, som dog headede den lige over mål. Efter chancer til både Kaagh og Sebastian Andersen, er det MO som kommer tættest på efter 63 minutter, som desværre rammer stolpen. Det bliver et Fremad Amager som presser på for en scoring og desværre aldrig kommer helt tæt på. Efter de 94 minutter tager dommeren fløjten i munden og det bliver sidste fløjt i kampen, som slutter 1-0 til hjemmeholdet.

Desværre bliver det et nederlag til os og vi må derfor tage skeen i den anden hånd og forberede til kampen på Sundby Idrætspark søndag d.20 mod Viborg FF.

Tak til de som tog turen til det østjyske og gav drengene støtte på en solskinsdag.