SUPERLIGA NEDRYKKERNE FRA VIBORG FF VISTE GOD FODBOLD

Der var et forventeligt svært opgør i vente mod nedrykkerne fra Viborg FF, som søndag gæstede Sundby Idrætspark. Som bekendt blev det også en rigtig svær kamp for os, og de levnede kun få chancer til os gennem kampen.

Det var et Fremad Amager hold som kom frisk ud fra starthullerne, hvilket var en fornøjelse. 1.halvleg i sig selv, bød ikke på mange chancer til nogle af holdene. Der var god fart over nogle af de opspil som kom nede bagfra, bare ikke nok til at få sendt Viborg målmand Viitala på arbejde. Efter små 26 minutter var det nyindkøbte Alexander Fischer som fik sparket bolden i nettet fra distancen. Det var det eneste højdepunkt at forholde sig til i første halvleg.

Anden halvleg var en hård opgave, hvor alt gik udebaneholdets vej, som formåede at scorer fem mål. Tre af disse kom ud af ingenting på kort tid og flere af spillerne viste højt niveau. Der var ikke andet at sige end nogle dygtige individualister var med til at afgøre kampen. Det blev derfor en hård afslutning på 2. halvleg, som endte med slutresultatet 6-0. Highlights fra kampen findes nederst i nyheden.

Der er allerede mulighed for at hente point på kontoen onsdag aften, hvor vi gæster Nykøbing FC. Kampen fløjtes i gang 18:00. Lad os støtte drengene og #NO BULLSHIT