SÅ HEDDER DEN UDEBANETUR MOD NYKØBING FC

Vi er tilbage igen og skal løfte os mod et hold som vi statistisk set, har det godt med. De seneste fem kampe, som er spillet mod Nykøbing FC er endt med tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. Derfor er der lagt op til en hård kamp mellem aftenens to modstandere.

Faxe og drengene er mere end klar på at give den en skalle og medbringe fight og vilje fra træningsbanen. Her er tale om en gruppe stærke spillere som er på jagt efter point til kontoen. Kampen kan højst sandsynligt ende med mange mål på tavlen, taget holdenes form i betragtning. Begge hold har været impliceret i nogle kampe med rigtig mange mål, hvor især modstanderen har haft fem målrige kampe. I de kampe er der scoret over 3,5 mål i gennemsnit. Måske du kan finde et spændende odds hos vores sponsor Danske Spil, da kampen godt kunne blive målrig.

Kampen fløjtes til kick-off allerede 18:00 på Enelco Arena, hvor vi håber at se dig på lægterne!

#NOBULLSHIT