SÅ HEDDER DEN FREDERICIA!

Det har været en god uge i Fremad Amagers tegn med tre point ud af tre mulige indtil videre. Det bliver derfor vigtigt at kunne medbringe både det gode spil og gode humør, fra onsdagens udebanekamp. Der er ingen tvivl om at Fredericia er et svært sted at spille og tilmed lidt udfordrende med to udebanekampe indenfor kort rums tid.

Det er til gengæld et Fremad Amager hold med højt humør og blod på tanden efter en rigtig flot sejr ude mod Nykøbing. Fredericia som senest vandt deres udebanekamp mod Viborg, må også have en høj moral i omklædningsrummet. Derfor er der lagt op et brag af en kamp når de hold møder hinanden med kick-off 13:45. De seneste tre kampe mod Fredericia (sidste sæson) viste sig at være ganske fornøjelige, set med Fremad øjne. Det lykkedes nemlig at hente en sejr og to uafgjorte resultater.

Som sædvanlig håber vi at se nogle blå/hvide farver på lægterne, som altid bakker holdet op i tykt og tyndt. Vi ved det betyder alverden for drengene og deres præstation. Vi ses på Monjasa Park ved middagstid til en spændende fodboldkamp!

Husk at kampen kan følges live på vores Twitter profil.

#NOBULLSHIT