TO SEJRE UD AF TO MULIGE I UGE 34!

Hvis man var taget til Fredericia igår fik man én på opleveren! Det var en fantastisk fodboldkamp på Monjasa Park og det blev Fremad Amager som trak sig sejrrigt ud af kampen. Det var i det hele taget en fodboldkamp med en høj aktivitet, hvilket også kan tælles på cifrene 2-3. Mest af alt var det en arbejdsindsats fra drengene på banen og trænerteamet omkring.

Vi har fået fanget lidt video highlights fra kampen i Fredericia, som er en ren mandagsgave herfra. Ikke nok med at der blev scoret nogle flotte mål, var der nogle fremragende kombinationer i pasningsspillet, samt nogle lækre finesser undervejs. Nyd de gode øjeblikke fra kampen og så siger vi tak for en fremragende uge 34 her hos Fremad Amager.

Husk at vi allerede spiller kamp igen onsdag aften, hvor vi spiller 2.runde i pokalturneringen. Her gæster vi Vanløse IF, som til daglig spiller i Danmarksserien. Vi håber på at se de blå/hvide farver igen i Vanløse Idrætspark, hvor der fløjtes op til kamp 17:30.

#NOBULLSHIT