NU VENTER 2.RUNDE AF POKALTURNERINGEN

Onsdag aften genoptages pokaleventyret for Fremad Amager, hvor vi denne gang gæster Vanløse IF. Det er igen et lavere rangeret hold, hvilket betyder at kampen spilles på udebane. Det bliver Vanløse Idrætspark som ligger græs til en spændende kamp, som fløjtes til kick-off allerede 17:30.

Med to gode sejre i streg går drengene ind til en kamp, hvor de sagtens kan forvente hård modstand. Vanløse er selv kommet godt fra start i DS Pulje 2 og ligger i spidsen af deres pulje. Der vil naturligvis være lidt rotation i truppen ovenpå mange kampe efter hinanden. Det er noget tid siden at vi har stiftet bekendtskab med vores modstander, som vi senest spillede mod i en træningskamp. Seneste officielle kamp er tilbage til 2. Division i 13/14 turneringen, hvor vi kom fra land med to sejre ud af to mulige.

Derfor er der endnu en spændende kamp i vente og tilmed en mulighed for at deltage på en kort udebane tur. Adressen til Vanløse Idrætspark er: Klitmøllervej 20, 2720 Vanløse IF.

Vi ses til en tidlig aftenkamp!

#NOBULLSHIT