VI ER MED I POTTEN TIL 3.RUNDE I POKALTURNERINGEN!

Det blev til endnu en sejr for Fremad Amager, da vi i går aftes spillede mod Vanløse IF. Med nogle besparelser i startopstillingen var der mulighed for at se nogle af de tilbagevendte spillere efter skadesperioder. Det satte også sit aftryk, da de var pænt involveret i kampen og dens forløb. Det blev endda til mål af den tilbagevendte færing Heini Vatnsdal, som spillede sin første kamp fra start i næsten 10 måneder.

Det var ikke desto mindre et fantastisk fremmøde på Vanløse Idrætspark, hvor der var mange blå/hvide farver tilstede. Det var også med til at give noget moralsk opbakning, da vi for tredje kamp i streg kunne kalde os sejrsherre efter de 90 minutter. Vi kom nemlig lynende fra start med et mål efter 22 minutter, hvor Anders Kaagh satte en god inderside på et indlæg fra unge Lukas Engel. Det gik rigtig hurtigt i de minutter derefter hvor vi igen kunne prikke en bold mere ind. Her var det Heini Vatnsdal som var sidste mand på bolden, inden nettet blafrede. Stillingen til halvleg var derfor 2-0 til Fremad Amager.

Vi skulle langt hen i 2. halvleg før der skete noget ekstraordinært i begge ender. Anfører MO var nemlig på pletten efter 84 minutter, efter en flot serveret bold fra Kaagh. Hjemmeholdet ville også være med på tavlen inden exit fra turneringen. De fik et noget tyndt straffe med sig i overtiden af 2. halvleg. Det var ellers en Horsebøg, som valgte den rigtige side og fik hænderne på. Det var desværre ikke nok, hvilket resulterede i at kampens endelig stilling hed 3-1 til os.

Vi er med i potten når der trækkes lod d. 4. September, hvor også superliga holdene inddrages i lodtrækningen.

HUSK at vi spiller hjemme allerede på søndag, hvor Esbjerg FB gæster Sundby Idrætspark. De behøver ingen nærmere præsentation som superliga nedrykker og derfor er der en spændende kamp i vente. Der fløjtes til kick-off 13:45 og derfor åbnes dørene 12:45.

Vi ses søndag på vores hjemmebane!

#NOBULLSHIT