DER VENTER ET HISTORISK GENSYN PÅ SUNDBY IDRÆTSPARK

Efter endnu en spændende optakt til weekendens kamp, skal vi op imod et rigtig stærkt jysk hold. Nedrykkerne fra Esbjerg FB gæster nemlig Sundby Idrætspark i morgen. Som nogle nok har set på Facebook bliver det et historisk gensyn med klubben fra det sydlige Vestjylland. For lige netop vores modstander i morgen er en del af en rekord hos Fremad Amager. Tilbage i 1972 spillede vi ligeledes en kamp mod Esbjerg, hvor vi satte rekorden for højeste tilskuerantal til en kamp på hjemmebane. Her var hele 8.390 tilskuere på en næsten faldefærdig trætribune, på jorden, på taget af hallen og siddende i træerne.

Ikke desto mindre får vi et spændende gensyn med vestjtyderne, som senest tabte deres kamp i 1. division mod Nykøbing. Vi kommer fra en storspillende kamp mod Fredericia, hvor de fleste nok havde forventet mere styring fra modstanderen. Noget helt andet er at vi under sidste dag i transfervinduet forstærkede truppen og dens bredde. Vi hentede som sagt den talentfulde forsvarsspiller Joel Kabongo, som er lejet hos Brøndby IF for resten af efteråret. Ifølge seneste interview fra Faxe, kan det muligvis blive til debut for Joel som i hvert fald er i betragtning til en plads i truppen.

Efter tre sejre på stribe håber vi at se mange ansigter på hjemmebanen i morgen, da vi ved det er altafgørende med den fremragende støtte fra vores tilskuere. Bolden ruller kl. 13:45 på græstæppet og dørene åbnes derfor 12:45.

Vi ses i Sundby Idrætspark!

#NOBULLSHIT