LYS, VARME OG KUNSTGRÆS I SUNDBY

Vi kan med glæde informere om at der nu kommer både lys, varme og kunstgræsbane i Sundby.

Herunder har vi samlet et par citater.

OVERBORGMESTER FRANK JENSEN (Soc.dem) : "Som lovet bliver Sundby Idrætspark nu med lys og varme fra sommer 2018. For selvfølgelig skal Øens Hold spille i Sundby.... Punktum" GRUPPEFORMAND LARS WEISS (Soc. dem) : " Som omtalt i Amager Bladet, så har en opgradering af Sundby Idrætspark fra starten af budgetforhandlingerne for 2018, været en af vores mærkesager. Så jeg er kisteglad for at det lykkedes" FLEMMING ROSENKRANTZ : "Det er vel ikke for meget at slå fast, at dagen i dag er en milepæl i Fremad's historie. Lys i Sundby .... Det er da stort. Jeg ved godt, at det har været lovet flere gange, men nu er det på plads og jeg vil gerne benytte lejligheden til takke forligspartierne A/Ø/F og O, samt sende en speciel stor tak til Frank Jensen og Lars Weiss - både for forståelsen og interessen i det, som vi har gang i her hos os.... Det er da klasse det her"

Dejlig dag for alle der har et blå/hvidt Fremad-hjerte!

Sundby Idrætspark med mobilt lysanlæg