OPRYKKERNE FRA THISTED KOMMER PÅ BESØG

Denne gang kommer Thisted på besøg i Sundby Idrætspark. Det er to hold som ligger lunt til i tabellen og der er en spændende middagskamp i sigte. Ikke desto mindre har vi alle muligheder for at cementerer den gode stime, med nuværende fire sejre i streg.

Kampen bliver fløjtet igang 13:45, hvor dørene selvfølgelig åbne 12:45.

For en gangs skyld har spillerne haft lidt tid til at restituerer, nu hvor der ingen midtuge-kamp har været. Det har naturligvis givet dem lidt ro, op til søndagens opgør hvilket har været brugbart. Vi skal kun et år tilbage siden at de to klubber spillede kampe mod hinanden. Her var begge hold tilbage i 2. Division oprykningsgruppe, hvor der blev spillet to tætte kampe. Over to kampe vandt vi den ene og fik en uafgjort i den anden kamp. De to kampe var også med til at cementerer at Fremad Amager rykkede op i Nordic Bet Liga.

Vigtigst af alt var der en kanon stemning og opbakning til forrige kamp mod Esbjerg FB på hjemmebanen. Derfor håber og tror vi på at se mange ansigter med drengenes gode stime til at hjælpe dem til yderligere tre point på kontoen.

Vi ses i Sundby Idrætspark søndag middag til endnu en herlig fodboldkamp i vente.

#NOBULLSHIT

Fremad Amager fans i Roskilde