IRRITERENDE NEDERLAG MOD THISTED

September 11, 2017

Søndagens hjemmekamp mod Thisted gav desværre ikke det ønskede resultat for Fremad Amager. Thisted havde en snu tilgang til kampen, og efter det lykkedes dem at komme tidligt foran på straffe, blev det en svær opgave for Fremad Amager at bryde Thisteds forsvar op. Fremad Amager havde klart mest bold, og også flere halve og hele chancer. Men de blev ikke omsat, og så lykkedes det senere Thisted at gøre det til 0-2. I anden halvleg fortsatte Fremad presset, men helt tæt på kom vi aldrig, og dermed kunne Thisted tage alle pointene med hjem. 

 

Vi skal tage det positive med til kampen på søndag i Roskilde, hvor vi forhåbentlig kan få udbytte af vores ellers gode spil. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk