DEN KORTE UDEBANETUR MOD FC ROSKILDE

Kampen mod FC Roskilde er en af de korteste ture vi har i sigte af udebanekampe. Med knap så mange sjællandske hold i ligaen, er det forventligt at en kamp mod Roskilde giver en ekstra gnist. Det er det tætteste vi kommer på et lokalopgør.

Der er tale om to hold, som ligger utrolig tæt på hinanden i tabellen før søndagens kamp. Vores modstander er dog inde i en svær periode med fire kampe uden sejr. og kun med en enkelt sejr på hjemmebane i sæsonen. Derfor er der lagt op til en spændende dyst mellem de to, hvor ingen nok vil stille sig tilfreds med 1 point. Begge hold er ærgerrige indtil dommeren har fløjtet af efter de 90 minutter. Ikke desto mindre lykkedes vi ikke med at slå Roskilde i forrige sæson.

Vi er altid taknemmelige for den opbakning som følger os på udebanenerne og til netop denne kamp, håber vi at se mange af jer. Lad os hjælpe drengene til en god kamp med tre point til kontoen.

Vi ses til kampstart 13:45 i Roskilde!

#NOBULLSHIT