SÅ ER DET ENDELIG TID TIL POKALFODBOLD I SUNDBY IDRÆTSPARK

Efter to runder i pokalturneringen med udebanekampe mod henholdsvis Avarta og Vanløse, er det endelig blevet tid til pokalfodbold på vores hjemmebane. Her kommer "de stribede" som bekendt på besøg, fra Fyns land. OB er næste modstander hvilket betyder at vi igen i år får superliga modstand. Det er formentlig en kamp de fleste har ventet på og ikke mindst at pokaleventyret finder sted i Sundby Idrætspark denne gang.

Torsdag aften går det løs med OB, som kun har spillet en enkelt kamp i dette års pokalturnering. De spillede et vaskeægte lokalopgør mod bysbørnene fra Dalum IF, hvor favoritterne kunne hente en 1-0 sejr. I bund og grund var det et Dalum hold som i perioder skabte chancer mod OB. Derfor er vi også spændte på det her længeventede opgør, lige siden lodtrækningen fandt sted. Med en god kamp senest i Roskilde hvor det blev til tre point på kontoen er der god stemning på Amager. End ikke tyveknægte skal knække nakken på hverken spillere, trænere eller fans.

Med den opbakning drengene fik i søndags er de ikke i tvivl om hvem der råber højest uden for banen. Vi håber inderligt at I skriger lige så højt i morgen aften, når den traditionsrige superliga klub kommer på besøg. Kampen fløjtes til start allerede 18:15, hvor dørene åbnes 17:15. Tredje gang er som oftest lykkens gang, med tredje besøg af et superliga hold.

HUSK AT DU STADIG KAN KØBE DIN BILLET PÅ WWW.BOLBILLET.DK

#NOBULLSHIT