DER KOMMER SKIBONITTER LANGVEJS FRA

Efter en fantastisk torsdag aften i Sundby Idrætspark, dog med en ærgerlig afslutning, er vi klar til hjemmekamp igen. Den vilje og aggresivitet som drengene, trænere og tilskuerne viste torsdag aften, glæder vi os til at se allerede søndag middag. Her kommer Skive IK nemlig på besøg.

Vi kommer fra en glimrende sejr i Roskilde, hvor drengene kunne hente en 1-0 sejr med hjem. Her så vi et hold med god fodbold, en stærk struktur og ikke mindst en hård fight for at få alle tre point. Skive derimod, har haft en vanskelig opstart, hvor det er blevet til fire point efter 9 kampe. De har også senest spillet pokalkamp, hvor de danske mestre var på besøg. Den kamp endte 3-0 til FCK. Sidste år mødte vi Skive hele tre gange, hvilket viste sig at være nogle målrige opgør. Det endte med hele 13 mål over tre kampe og mon ikke vi husker de to hjemmekampe. Derfor kan vi måske blive vidne til endnu en målrig kamp mellem de to hold.

Denne gang fremrykkes kampen lidt i forhold til de tidligere kampe. Der er kick-off allerede kl.13:00 og dørene åbnes derfor kl. 12:00. Vi glæder os til at se jer til en god kamp i Sundby Idrætspark og stemningen er altafgørende på vores hjemmebane. Vi ses til kolde øl, mad på grillen og god fodbold.

HUSK du stadig kan købe adgang til kampen på www.boldbillet.dk.

#NOBULLSHIT