KONCENTRERET INDSATS GAV 3 POINT

September 25, 2017

 

Med kun 2½ døgns hvile mellem Pokalkampen mod OB og hjemmekampen mod Skive, kunne man med rette frygte at spillerne vil have stive ben, når de søndag eftermiddag igen skulle forsøge at samle point i Nordic Bet Ligaen. Men spillerne havde forberedt sig godt, og det var ikke til at se, at vores drenge på papiret burde have ømme stænger. 

Olcay Senoglu bragede allerede bolden i kassen efter 2 minutter, da han trak ind i banen og sparkede bolden i det lange hjørne. Den føring lunede for hjemmeholdet, og vi var i rigtig fin kontrol i resten af første halvleg. I anden halvleg skruede Skive undervejs lidt op for tempoet, men deres eneste store chance tog Dannevang sig flot af, da han pillede Dalgaards friløber.

 

Nyd disse highlights fra søndagens kamp. 

 

   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk