DER VENTER EN SØNDAGSTUR TIL TREKANSTOMRÅDET

Som rækkens mest formstærke hold og rækkens bedst placerede hold, går vi en kæmpe kamp i møde. Det er samtidig sæsonens første tredjedel som er færdigspillet efter slutfløjtet i morgen. Her kan man altså gøre et overblik over hvordan det ser ud i tabellen og der kan vi være vældig tilfreds. Vi har set trænere, spillere og fans give den alt de har og det har været en stor fornøjelse.

Ikke desto mindre har vi en lang sæson endnu og og med sejren over Skive har vi samtidig spillet os et stykke fra bundlinjen og holdene omkring. Vi ligger stabilt til i midten før kampen mod Vejle, som har været suveræne i år. De er rendt ind i en svær stime af kampe og det kan blive en fordel for Fremad Amager. Tidligere har der været spillet nogle tætte kampe mellem de to hold, hvor det er Vejlenserne som er været stærkest med to sejre og en uafgjort indbyrdes. Rammerne til kampen er rigtig spændende med et flot stadion og en god bane at spille på, som med garanti også ender ud i en hård fight.

Nu hvor en tredjedel af sæsonen er spillet i morgen håber vi at se de mange ansigter mod rækkens tophold. Drengene får brug for alverdens støtte til at få det sidste rygstød under kampen. Kampen spilles allerede 13:00, som det var tilfældet mod Skive.

HUSK AT DU STADIG KAN KOMME MED PÅ UDEBANETUREN MED DE BLÅ/HVIDE ENGLE

#NOBULLSHIT