DESVÆRRE INGEN POINT PÅ SVÆR UDEBANE

Vi formåede desværre ikke at få point med hjem fra den svære udekamp i Vejle. Vejle spillede en meget solid defensiv kamp, og efter Vejle kom foran tidligt i kampen var det op af bakke resten af første halvleg. Vi kæmpede meget med at finde pladsen i Vejles forsvar, men der blev ikke givet mange muligheder væk. I den anden ende stod Dannevang en solid kamp i Fremad-målet, og han havde flere sikre indgreb. Efter pausen forsøgte vi at presse spillet frem, og vi kom til flere gode indlæg. Farligt blev det dog først rigtigt i overtiden, hvor Gemmer fik muligheden for at heade det ene point hjem til Fremad. Desværre for os gik det gode forsøg tæt forbi stolpen, og vi måtte derfor tage hjem med et 0-1 nederlag.

Næste mulighed for point er tirsdag den 10. oktober kl. 16.00, hvor Vendsyssel kommer på besøg i Sundby. Det anderledes spilletidspunkt skyldes at kampen skal afvikles i dagslys, men at alle vores weekender er booket fremadrettet i efteråret.

www.boldbillet.dk