VI DELTE MED VENDSYSSEL I HÅRD FIGHT


Eftermiddagens kamp i Nordic Bet Ligaen mod Vendsyssel endte med ét point til hver. I en kamp hvor der blev kæmpet om hver en meter på banen, kan man ikke kalde resultatet for unfair. Vendsyssel startede kampen bedst, og havde også de største chancer i første halvleg. Vi havde dog også vores chancer, og derfor var det også paradoksalt nok via en omstilling efter et Fremad-hjørnespark at Vendsyssel kom foran. Bolden blev flyttet hurtigt op af banen, og til sidst kunne Christian Moses bringe gæsterne i front.

I anden halvleg lagde Fremad ekstra meget pres på Vendsyssel, og vi startede halvlegen med flere gode muligheder. Specielt Jabar Sharza var super oplagt i sine aktioner, og han kunne fortjent bringe balance i regnskabet, da han midt i anden halvleg sætter sin direkte modtander og sparker bolden flot i det lange hjørne. Efter scoringen fortsatte Fremad presset, og selvom Vendsyssel undervejs ramte overliggeren, så havde man også på fornemmelsen at der kunne komme et mål i den anden ende. Kaagh, Kongstedt, Jabar og Olcay jagtede alle på skift de muligheder der opstod, men desværre blev det ikke til mere end et enkelt mål.

Vi tager det ene point med videre, og glæder os over at hele 672 tilskuere havde fundet vej igennem regn og arbejdstider til at komme til bold kl. 16.00 en tirsdag. Det var skønt.

Søndag kl. 14:30 gælder det udekampen i Viborg og vi møder op med stor selvtillid efter en stærk kamp idag mod en stærk modstander.