SØNDAG VENTER HÅRD MODSTAND I EN FLOT KULISSE

I morgen søndag venter endnu en hård opgave for Fremad Amager, når Superliga-nedrykkerne fra Esbjerg er værter i NordicBet-ligaens runde 14. Esbjerg har revanche til gode, efter vi i sidste måned vandt 1-0 i Sundby, og derfor er det også en Fremad-trup med optimismen i behold der tager turen til det vestjyske. I sidste weekend præsterede vi en rigtig fin kamp mod Viborg, som fortjent gav et enkelt point. Søndag skal vi levere på samme høje niveau hvis der skal point med hjem, og satser vi stærkt på vil kunne lade sig gøre.

Vi håber at se en masse Fremad-fans i Esbjerg, og ellers kan kampen som altid følges via Twitter.

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk