MODSTANDEN VAR FOR HÅRD I ESBJERG

I går var vi på besøg i det Vestjyske som bød på både efterårsvejr og mange mål. Desværre blev de fleste mål scoret fra vores modstander Esbjerg FB. Kampen resultat efter 90 minutter lød på 5-2. Det var en hård skæbne med nogle gode effektive scoringer fra begge hold, hvor Esbjerg var skarpere på dagen. I store perioder i kampen var vi med til og faktisk helt indtil at Olle scorede sit andet mål i 80. Minut. Her satsede vi på at opnå endnu et mål og det kunne være gået begge veje. Desværre fangede Esbjergenserne på et par hurtige omstillinger sent i kampen, hvor vi gik benhårdt efter det ene point.

Allerede på søndag venter en spændende kamp, når FC Roskilde gæster Sundby Idrætspark. Det er første søndagskamp i over en måned og håber derfor at se mange velkendte og nye ansigter.

Vi glæder os til at se jer i jagten på de tre point!

WWW.BOLDBILLET.DK