DESVÆRRE INGEN POINT MED HJEM FRA HB KØGE

Det blev ikke til den ønskede oprejsning for drengene i søndagens udekamp mod HB Køge. 0-4 lød resultatet da dommeren fløjtede af, og det kan vi isoleret set ikke indvende meget imod. Kampen bølgede lidt frem og tilbage i indledningen, men det var hjemmeholdet der først fik scoret, da Martin Koch opsnapper en bold på kanten af feltet og lægger den i det mange hjørne. Efter cirka 30 minutter sker så det uheldige at Hakan begår to nærmest identiske frispark indenfor 60 sekunder, og begge gange takserer dommeren det til gult. Dermed ryger Hakan ud, og vi må spille med 10 mand. Vi forsøger at samle os, men allerede inden pausen bliver det 0-2 efter hjørnespark. Anden halvleg er ikke så spændende med Fremad-øjne, for da hjemmeholdet hurtigt gør det til 0-3 handler resten af halvlegen om at minimere nederlaget. 0-4 bliver resultatet og det kan vi ikke sige så meget til.

Vi skal rejse allerede igen søndag, hvor Fredericia gæster Sundby. Det er kl. 13.00.

Tak til alle der havde taget turen til Herfølge!