SEJR I ÅRETS SIDSTE HJEMMEKAMP

ENDELIG!! Forløsningen var stor da vi idag kunne strække armene i vejret efter 1-0 sejren over topholdet fra Vejle. I det hårde vejr var der lagt op til en hård kamp for Fremad Amager og med en bane som ikke inviterede til flot fodbold, måtte vi trække i arbejdshandskerne i stedet. Og det var lige præcist hvad drengene gjorde.

Kampen var meget tæt, og der blev kæmpet om meterne. De første småchancer tilfaldt Vejle, men midt i første halvleg præsterer Vejle et af de mere specielle selvmål. Det der skulle have været en tilbagelægning med hovedet til målmand Bajza, ender istedet med at blive en prøvelse for keeperen, og bolden hopper udenfor keeperens rækkevidde ind ved stolpen i Vejles mål. Minuttet efter har Kaagh en friløber mod Vejles mål, men desværre var Bajza vågen og klarer Kaaghs forsøg.

Førringen holder til pausen, og det var skønt at kunne gå til pause i front. Efter pausen forsøger Vejle at øge presset, og Mike Mortensen og co. bliver flere gange sat under pres. Heldigvis for os får vi clearet hver gang - og hvis ikke, så er Horsebøg på plads på stregen. Flere gange bliver Vejle nærgående, men hver gang får vi reddet boldene med tacklinger eller redninger. En stærk defensiv anden halvleg redder pointene, og vi kan dermed endelig sætte 3 point på kontoen igen.

Én kamp venter tilbage i efterårssæsonen. Det er på søndag i Thisted.

TAK TIL ALLE DER MØDTE OP OG DELTOG IDAG!