ÅRETS SIDSTE KAMP VENTER I THISTED

Én kamp. Det er hvad der mangler i 2017. Med den dejlige sejr over Vejle i søndags, fik vi udover lidt luft til stregen, også tanket en masse selvtillid inden efterårssæsonen rundes af i Thisted. Det er ingen hemmelig at den seneste tids resultater også satte sine spor i bevistheden hos spillerne, ligesom det har gjort det ved vores fans. Men sejren mod Vejle var forløsende, og nu skal vi forsøge at jagte de sidste 3 point i sæsonen.

Vi har mulighed for at overvintre på alt mellem 10.-8. pladsen i ligaen. Det kræver dog en sejr i Thisted, hvis vi skal stige i ligaen.

Der er kampstart søndag kl. 14:30 på Lerpytter Stadion i Thisted.

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk