NEDERLAG I THISTED I ÅRETS SIDSTE KAMP


På trods af en tidlig føring sat ind af Sebastian Andersen, blev det ikke til point for Fremad Amager i årets sidste kamp. Thisted endte med at løbe med en 2-1 sejr, og derfor havde vi desværre ingen point med hjem på den lange busrejse. Kampen så ellers længe ud til at give point til Fremad Amager. Ved stillingen 1-1 pressede vi godt på, og jagtede stadig alle tre point. Men med små 10 minutter tilbage af kampen får Thisted scoret et af de mere uheldige mål. Horsebøg i målet modtager en tilbagelægning, og i det moment han skal lægge bolden død for at sparke den ud igen, glider han på den fedtede bane, og dermed kan Asger Busk let opsnappe bolden og drible udenom Horsebøg, og sparke bolden i kassen. Et meget uheldigt mål, som desværre betød at der ikke kom point med hjem til Amager.

Næste opgave for Fremad Amager er den 4. marts på hjemmebane mod Brabrand.

Tak til alle der tog den lange tur til Thisted og tak for opbakningen i 2017.