SEJR I FØRSTE TRÆNINGSKAMP

January 15, 2018

Lørdagens træningskamp mod FCK U19 endte med en sikker 3-0 sejr til Fremad Amager. Trænerteamet fik lejlighed til at få set hele truppen an, og samtidig blev det til spilletid til de to Ghanesiske prøvespillere Emmanuel og Douglas. Fremads mål blev scoret af Finnur Justinussen kort inden pausen, og to mål af Morten Nordstrand i kampens sidste 5 minutter. Specielt anden halvleg viste lovende takter for spillet, og vi glæder os til næste træningskamp på onsdag, hvor vi med garanti skal spille op til vores bedste. Det er nemlig Brøndby IF der ligger græs til kampen, som spilles umiddelbart ved siden af Brøndby Stadion. Kampen starter kl. 14:00.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk