SMALT NEDERLAG I BRØNDBY

January 18, 2018

Fremad Amager leverede en rigtig fin indsats i onsdagens træningskamp mod Brøndby. Godt nok endte kampen med et 1-2 nederlag, men det var ikke til at se at der på papiret burde være stor forskel på de to hold. Specielt i første halvleg spillede vi helt lige op med Brøndby, og det fine føringsmål fra Lukas Engel, kunne sagtens være blevet til et mere, da Sebastian Andersen kort inden pausen har en god mulighed for at gøre det til 2-0. 

 

I anden halvleg får Brøndby presset os længere tilbage, og med en frisparksscoring af Mukhtar og et måske tyndt straffespark med 5 minutter tilbage af kampen, gør at Brøndby løb med sejren. Men indsatsen var over hele linjen rigtig rigtig fin, og det lover godt for de kommende træningskampe frem mod turneringsstarten.   

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk