FLOT PRÆSTATION MOD DE SVENSKE MESTRE

Fremad Amager leverede lørdag endnu en flot præstation i en træningskamp, da udekampen mod de forsvarende svenske mestre fra Malmø endte med et smalt 0-1 nederlag. Vi var godt med igennem kampen, og fik også momentvis vist at vi både kan presse og skabe chancer mod et hold på det niveau. Specielt i første halvleg havde Malmø svært ved at spille sig udenom vores pres, og drengene skal have stor ros for at stå rigtigt på banen mod en på papiret bedre modstander.

I anden halvleg lagde Malmø et hårdere pres, og fik spillet os baglæns, og det var også helt fortjent at de scorede kampens eneste mål efter 82 minutter.

Kampen blev i øvrigt overværet af 2800 tilskuere.

Allerede nu på onsdag har du mulighed for at opleve Fremad Amager igen, når vi på hjemmebane tager imod FC Helsingør. Det foregår kl. 16:00 på kunstbanen ved Sundby.