DET BLEV TIL ET MÅLSHOW MOD FC HELSINGØR

Kampen mod FC Helsingør udviklede sig til lidt af en målfest. Med hele otte scorede mål ved slutfløjt, vidner om træfsikkerhed af højeste kaliber. Som tilskuer var man vidne til nogle flotte scoringer undervejs, hvor første halvleg bød på de flotteste. Efter et hurtigt mål af den tidligere FA angriber, Nicolas Mortensen, kom vi tilbage til med et torden hug af Jasin direkte mod fjerneste hjørne af målet. Modstanderen nåede at få prikket bolden i mål til halvlegstillingen 1-2.

Anden halvleg blev der åbnet for sluserne, som indbragte hele fem mål. Desværre blev de fleste af målene scoret af udebaneholdet, som trak sig sejrrigt ud af kampen. For vores vedkommende fik vi Nordstrand på tavlen med vores andet mål, med et flot oplæg fra den nye mand Morten Hegaard. Sidste mål hos FA blev sat ind af Boris Saric, som kom flyvende fra sin højreback og sparkede en flad afslutning ind i nettet.

Efter fire svære modstandere i de første fire kampe, holder drengene nu en pause i weekenden efter en hård start. Næste modstander hedder B93, som spilles på kunstbanen den 03. Februar, med kampstart klokken 10:30.

Vi ses samme sted, næste lørdag til næste kamp i rækken.